Na kuchařskou exhibici v porcování mečouna a exkluzivní čtyřchodové tematické menu se můžete těšit opět z rukou šéfkuchaře Michala Bučka pouze ve čtvrtek 29. 9. 2022 v 17.00 hodin v Restauraci Baltaci Zlín, na kterou Vás tímto srdečně zveme.
Michala Bučka jste mohli s jeho kuchařskými kreacemi potkat v originálním pražském baru Cloud 9 sky bar & lounge, dále jako Junior Sous Chefa v Czechouse v hotelu Hilton 5* a také jako Executive Chefa v hotelu Kingscourt 5*.
Nyní stojí i za novým menu Restaurace Baltaci Zlín.
Mečoun patří do královské rodiny ryb, které se řadí na vrchol chuťové gastronomie. Neloví se celoročně, proto je tato delikatesa vzácná. Maso svojí strukturou připomíná tuňáka či telecí – má pevnou svalnatou strukturu, ale zároveň je křehké. Pokud nepatříte mezi milovníky ryb, přesto doporučujeme mečouna ochutnat – chuť je lehce rybí, ale zároveň „masová“.
Buďte s námi součástí této unikátní akce, na které zahlédnete ve své kráse majestátní rybu, její porcování, přednes samotného šéfkuchaře a v neposlední řadě ochutnáte tři lahodné chody, které z něj pan šéfkuchař Michal Buček připraví. Mečoun, který Vám bude podáván, pochází ze severovýchodu Sicílie – malebného přímořského městečka Patti, které leží v provincii Messina.
„Lahodící pohledu i chuti.„
Vhodně napárovaná vína z Vinotéky U Pešatů doplní čtyřchodové menu do jedinečného gastronomického zážitku.
Na tuto akci je počet míst omezen. Doporučujeme Vám zarezervovat si místa již dnes na tel. č.: +420 777 355 334.
Degustační menu se podává pouze ve čtvrtek 29. 9. 2022 v 17.00.
Těšíme se na Vás.