Gastrokalendář 2025

21. 01. 2025

Než vám odtajníme podobu prvního degustačního menu v tomto roce, rádi bychom vám představili náš Gastrokalendář 2025, ať víte, na jaká témata degustačních večeří se v následujících měsících můžete těšit. Jednotlivé termíny budeme postupně zveřejňovat.

Láska prochází žaludkem, a tak svátek zamilovaných oslavíme přesně na den sv. Valentýna pětichodovým menu. Tak jak se od správné valentýnské večeře očekává, nebudou chybět afrodiziakální pochoutky jako třeba sekt, krevety nebo lanýže.

Březnová degustační večeře se ponese v duchu historie. Nechte se okouzlit chutěmi let minulých v moderním pojetí našeho šéfkuchaře Michala Bučka, který s vášní propojuje tradici s inovací. Každý pokrm je pečlivě připravený tak, aby v sobě nesl esenci klasických receptů, obohacenou o současné kulinářské trendy a prvotřídní suroviny.

V dubnu si šéfkuchař Michal Buček vezme na pomoc své kolegy a účastníky soutěže Hell´s Kitchen Izabelu Huczalovou a Pavla Švestku a společně představí jejich pojetí české fúze. Že nevíte, co si pod tím představit? Nechte se překvapit a sledujte web a sociální sítě pro více novinek.

Chřest zažívá v posledních letech svoji renesanci. Tato delikátní sezónní pochoutka, známá svou jemnou chutí a výživovou hodnotou, je ideální ingrediencí pro jarní menu, které osvěží vaše chuťové buňky a nabídne jedinečný gastronomický zážitek. Naše menu zkombinuje svěžest chřestu s delikátními steaky a dalšími pečlivě vybranými surovinami, které společně tvoří harmonii chutí.

Tuňák, humři, slávky, chobotnice… vzpomeňte s námi na nejzdařilejší degustační večery v loňském roce. V červnu se můžete těšit na další skvělé zážitky, které vás už přenesou na vaši dovolenou s vůní a chutí moře a léta.

Na všechny degustační večeře je potřeba si včas rezervovat své místo.

Pro více novinek a informací ze světa Baltaci, sledujte sociální sítě.