Nyní jsme oslovili Executive chefa Michala Bučka z restaurace zámku Berchtold.
Na jeho excelentní kuchyni se můžete těšit ve čtvrtek 4. 8. 2022 v 17:00 v Restauraci Baltaci Zlín, na kterou Vás tímto srdečně zveme.
Narodil se v Bohumíně, kde se učil kuchařskému řemeslu.
Za své kuchařské praxe se dostal až do vyhlášené kuchyně hotelu Hilton Prague 5*.
Nejvíce zkušeností získal v restauraci srbského šéfkuchaře a majitele Miralema Arapoviče, který mu předal vše ze svého umění.
Michala Bučka jste mohli s jeho kuchařskými kreacemi potkat v originálním pražském baru Cloud 9 sky bar & lounge.
Dále jako Junior Sous Chefa v Czechouse v hotelu Hilton 5* a také jako Executive Chefa v hotelu Kingscourt 5*.
V poslední době se angažuje v největší amatérské kuchařské televizní soutěži jako Culinary Producent.
Nyní se svým týmem stará o restauraci Berchtold v zámku Berchtold.
K degustačnímu menu budeme nabízet vinné párování opět z nabídky vín z Vinotéky U Pešatů.
I na tuto akci je počet míst omezen. Doporučujeme Vám zarezervovat si místa již dnes na tel. č.: +420 777 355 334.
Degustační menu se podává pouze ve čtvrtek 4. 8. 2022 v 17:00.
Těšíme se na Vás.