.. aneb poznávejte rozmanitost světových kuchyní.
V úterý 4. 4. 2023 se společně z prostředí zlínské Restaurace Baltaci vydáme do slunného Španělska. Chybět nebude celosvětově milovaná Paella, typická španělská šunka Serrano, či Churros, jako sladká tečka za celým pětichodovým menu. Čas mezi chody vyplníme servírováním tapas – malých španělských jednohubek. Večer bude doprovázet šum bublinek španělského vína Cava od dodavatele Cava Bisila, které v tento večer představíme veřejnosti jako stálou nabídku našeho vinného lístku. NAHLÉDNETĚ NA CELÉ MENU A ZÍSKEJTE VÍCE INFORMACÍ.
Rezervujte pomocí rezervačního formuláře či na čísle +420 777 355 334.
16. 5. 2023 oslavíme v Restauraci Baltaci Zlín sezónu chřestu – nejoblíbenější české jarní zeleniny. Každý chod degustačního menu bude tuto surovinu obsahovat a šéfkuchař Michal Buček si pro Vás přichystá několikachodové menu v mediteriánském pojetí. Těšit se můžete na svěží a lehké kombinace. Jako vždy, doplněny o vinné párování od odborníků z Vinotéky u Pešatů.
15. 6. 2023 zlínská restaurace Baltaci přivítá známého českého šéfkuchaře Ladislava Jakoubka, který se jako jeden z mála může pyšnit titulem „prezidentského šéfkuchaře“. Menu se ponese v čistě francouzském, originálním a luxusním duchu. Chybět nebudou taktéž vhodně napárována vína francouzské produkce.
Viva La France!
Červenec je ve znamení Asie. 26. 7. 2023 od 18.00 hodin si Vaši spokojenost vezmou na starosti šéfkuchař Michal Buček a sushi mistr Jaroslav Bednář. Asijská kuchyně na nás dýchá svou čerstvostí, barevností, zajímavými kombinacemi chutí, originálním servírováním s milimetrovou přesností. Hvězdou večera budou sushi rolky lahodící pohledu i chuti z tvorby známého, již zmíněného, sushi mistra Jaroslava Bednáře, který za Vámi přicestuje až z města měst – Prahy.
Konat se bude zlínské restauraci Baltaci.
V prvním zářijovém víkendu 1. 9. – 2. 9. 2023 se přesuneme na celý víkend do Restaurace Baltaci Napajedla. Pan šéfkuchař Michal Buček přichystá menu plné šťavnatých maxi burgerů v tradičních či neotřelých kombinacích. Po vzoru amerického BBQ pod horkým letním sluncem si vychutnáme tyto typické, širokou veřejností oblíbené, plněné americké bulky, které budou SAMOZŘEJMĚ DOMÁCÍ.
26. 9. 2023 v 18.00 hodin nás zahřeje na duši i na těle v podobě těch nejlepších steaků ze stařeného – dlouho zrajícího – hovězího masa. Masité Degustační menu potěší nejednoho steakového nadšence. A jako vždy, propracované kombinace chutí nesoucí se ruku v ruce s estetickým servírováním, připraví známý šéfkuchař Michal Buček.
Koná se ve zlínské restauraci Baltaci.
Na tyto večery uplatníte VOUCHERY NA DEGUSTAČNÍ MENU, které naleznete ve stálé nabídce dárkových poukazů. V případě, že hledáte originální dárek pro své blízké, darujte zážitek v podobě neotřelého, originálního degustačního večera dle osobních preferencí.
Detaily jednotlivých menu naleznete vždy na našich webových stránkách či sociálních sítích.